آشپزی بدون گوشت

غذاهای بدون گوشت

آموزش آشپزی غذاهای بدون گوشت

وقتی که صحبت از آشپزی می شود همه ما گوشت را به عنوان یکی از عناصر اصلی آشپزی تلقی میکنیم. ولی این دیدگاه اصلاً درست نیست زیرا بسیاری از غذاهای بدون گوشت وجود دارند که بسیار هم خوشمزه و لذیذ هستند. در این کتاب هنر آشپزی بدون گوشت را یاد خواهید گرفت.

در این کتاب بیش از ۵۰۰ دستورالعمل تهیه و پخت غذاهای بدون گوشت وجود دارد. از سالاد و سوپ و انواع سس گرفته تا انواع کیک و شیرینی و مربا.

در این کتاب غذاهایی معرفی شده اند که برای بدن کوچکترین ضرری نداشته باشند. در این کتاب گفته شده که حتی از سیر و پیاز هم استفاده نشود زیرا برای تمرکز روح و اعصاب مفید نیستند. استفاده نکردن از گوشت باعث کمبود پروتئین در بدن میشود ولی به راحتی میتوان با جایگزینی پروتئین های گیاهی عوارض ناشی از حذف گوشت را به کلی از بین برد و بدون کوچکترین دغدغه از غذاهای بدون گوشت استفاده کرد.

فهرست مطالب کتاب:

هنر آشپزی بدون گوشت
سوپ ها آش ها شیر دو عدسی و جوانه گندم
انواع خوراک ها
چند مدل املت و خوراک سیب زمینی
انواع خوراک قارچ ها
انواع سس ها
انواع ماکارونی
انواع پلوها
انواع خورشت ها
انواع دلمه ها
انواع سالادها برانی ها و نرگسی
انواع گراتن
انواع خمیر ها
انواع دسرها
انواع بستنی ها
انواع کرمها برای شیرینی و کیک
انواع نان شیرینی تر
انواع کیک ها
انواع شیرینی خشک
انواع دسرهای ایرانی
انواع نان های گیاهی
انواع کوکو شامی کتلت و کباب ترش
انواع مربا و مارمالاد و شربت
انواع چای گیاهی
انواع شور و ترشی
غذاهای هندی

مشخصات کتاب

› عنوان : آشپزی گیاهی، هنر آشپزی بدون گوشت
› نویسنده: روحینی قیصری
› زبان: فارسی
› تعداد صفحات : ۴۵۰
› حجم : ۹ مگابایت

دانلود

کتابهای مرتبط با این بحث:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *