بازدید: 345 بازدید

پرورش گیاه گلخانه ای

پرورش خیار گلخانه ای یک کسب و کار پر سود و آسانی است که میتوان آن در در مقیاس کوچک هم انجام داد. شما میتوانید با پرورش خیار در گلخانه یک کسب و کار پرسود برای خود ایجاد کنید.

خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است، برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . برای کشت در گلخانه بایستی از واریته های بکزرا یا پارتنوکارپیک خیار استفاده شود که در آنها گل نر وجود نداشته و گلهای ماده بدون عمل گرده افشانی ولقاح تولید میوه می کنند.

بیست تا بیست و پنج درجه سانتی گراد حرارت اپتیمم برای خیار گلخانه ای میباشد.

رطوبت اپیتمم ۶۵-%۶۰ %می باشد.

ای سی آب مورد استفاده برای خیارگلخانه ای بایستی حدود ۱-۸٫۰ میلی موس بر سانتی متر باشد. آبهایی با ای سی بیشتر از ۲ میلی موس بر سانتی متر برای کشت گلخانه ای مناسب نمی باشند . همچنین بهترین پی اچ خاک ۷-۶ بوده و مقدار ای سی محلول خاک نیز نبایستی از ۲ میلی موس بر سانتی متر تجاوز کند.

پرورش خیار

زمان کشت خیار گلخانه ای

خیار گلخانه ای را می شود در سال ۳ بار کشت کرد. اما بهترین زمان برای کشت این صیفی کشت زمستانه و بهاره آن است.

نیمه شهریور ماه بهترین زمان برای کشت زمستانه است. این میوه بعد از ۴۵ روز از زمان کاشت ثمر می دهد و این روند تا دوماه و نیم ادامه دارد. بذر شهریور ماه محصول زمستان را می دهد. این ثمر دهی از اواسط آبان تا اواخر دی ماه ادامه دارد. بعد از پایان این دوره با شروع بهمن ماه، دوره دوم کشت آغاز می شود. بذرهای دی ماه، محصول بهار را می دهد. از نیمه اسفند ماه تا اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد روند ثمر دهی کاشت بهار شما ادامه می یابد. البته در خرداد ماه هم می توانید خیار گلخانه ای بکارید اما سود چندانی ندارد. بذر خرداد محصول تابستان را می دهد یعنی درست زمانی که موسم برداشت خیارهای بوته ای و مزرعه ای است. به همین خاطر با توجه به فراوانی این محصول در تابستان، کشت آن در خرداد توصیه نمی شود.


 مشخصات کتاب

  عنوان: پرورش خیار گلخانه ای
  زبان: فارسی
  فرمت فایل: PDF
  تعداد صفحات: ۳۷
  حجم فایل: ۲٫۴ مگابایت

  دانلود